Δυο νέες απευθείας αεροπορικές πτήσεις για Ρόδο και Ζάκυνθο θα εγκαινιάσει για το καλοκαίρι του 2020 η Lufthansa.

Η λειτουργία της γραμμής θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2020, με μια πτήση την εβδομάδα για τον κάθε προορισμό, ενώ μια δεύτερη πτήση την εβδομάδα θα προστεθεί και στα δυο νησιά από τις αρχές Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο για τη Ρόδο και κάθε Τετάρτη και Σάββατο για τη Ζάκυνθο, με αεροσκάφη Α320 κα Α321 ενώ τα νέα δρομολόγια είναι διαθέσιμα προς κράτηση από σήμερα 27 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την ενίσχυση των πτήσεων που προσφέρει για Ηράκλειο, προσθέτοντας μια ακόμη πτήση για το καλοκαίρι, που θα εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση για την ερχόμενη σεζόν. 

Οι πτήσεις για το Ηράκλειο θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Τζεβελέκο, general manager sales του ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο, «οι νέες αυτές πτήσεις από δυο κομβικά αεροδρόμια της Ευρώπης, όπως η Φρανκφούρτη και το Μόναχο, θα δώσουν την ευκαιρία στους επιβάτες μας να βελτιώσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία και να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα με το παγκόσμιο δίκτυό μας. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν προς την Ελλάδα θα μπορέσουν να επισκεφτούν ακόμη πιο συναρπαστικούς προορισμούς και να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης