Ο αέρας, ο ήλιος, το νερό και η εύφορη κοιλάδα του Στρυμόνα είναι τα στοιχεία που μας δίνουν ένα 100% ποιοτικό, ελληνικό γάλα ημέρας, για να φτιάξουμε το μοναδικό γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος.

Το γάλα που συλλέγεται είναι «ελληνικό εκ φύσεως» και δίνει αξία στο γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος, καθιστώντας το την κορυφαία πρόταση που θα λατρέψει ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας και γευστικών προτιμήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο διαφημιστικό σποτ εστιάζει στον τόπο προέλευσης του γάλακτος, από πιστοποιημένες φάρμες στην ευρύτερη περιοχή της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα. Το εύκρατο κλίμα, η ηλιοφάνεια και όλα τα θετικά χαρακτηριστικά που δίνει η περιοχή στο ελληνικό γάλα, περνούν ατόφια στο εξαιρετικό γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος.

Η απόλαυση του ενθαρρύνεται σε κάθε στιγμή της ημέρας αφού εκτός από το ότι περιέχει πολύτιμα για τον οργανισμό συστατικά, πρόκειται και για ένα απόλυτα υγιεινό και ελαφρύ σνακ με απαλή υφή και μοναδική, γεμάτη γεύση. Κρι Κρι Αγελάδος, Ελληνικό εκ Φύσεως!

Κρι Κρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια υγιής εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού. Ταυτόχρονα αποτελεί τη δεύτερη μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα, με αυξανόμενους όγκους και μερίδια.

Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών.

Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης