Η INTRALOT Inc, θυγατρική της INTRALOT στις ΗΠΑ, υπέγραψε νέα σύμβαση για τη συνέχεια της σχεδόν 10ετούς συνεργασίας της με το Γραφείο Λοταρίας και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια («DC Lottery»).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η INTRALOT θα υποστηρίξει την DC Lottery να μεγιστοποιήσει τα έσοδα της Περιφέρειας, εκσυγχρονίζοντας το σύστημα τυχερών παιχνιδιών, αναπτύσσοντας τεχνολογίες επόμενης γενιάς και εγκαινιάζοντας την εποχή των αδειοδοτημένων αθλητικών στοιχημάτων. Η πενταετής σύμβαση ισχύει από την 1η Οκτωβρίου 2019 με δυνατότητα επέκτασης για πέντε επιπλέον έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της σύμβασης, η INTRALOT θα συνεχίσει να προμηθεύει την DC Lottery με το σύστημα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων LOTOS. Η INTRALOT θα εγκαταστήσει την κορυφαία τεχνολογία της στον κλάδο λιανικής προσφέροντας τα υπερσύγχρονα τερματικά Photon, WinStations, τα νέα τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης MP NG, online τερματικά, νέες περιφερειακές συσκευές και συναφείς υπηρεσίες για να υποστηρίξει την παραδοσιακή λοταρία, το αθλητικό στοίχημα και τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια Λοταρίας.

Ξεκινώντας από τις αρχές του 2020, η INTRALOT θα εγκαταστήσει την πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού INTRALOT Orion για κινητά τηλέφωνα και τον κλάδο της λιανικής για να εξυπηρετήσει το αθλητικό στοίχημα της DC Lottery.

Επιπλέον, η INTRALOT θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες trading και διαχείρισης κινδύνου για το αθλητικό στοίχημα της Περιφέρειας της Κολούμπια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης