Η βρετανική εταιρεία καπνού Imperial Brands ανακοίνωσε αύξηση 3,9% στις ετήσιες πωλήσεις, αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις, και διόρισε την Therese Esperdy για να διαδεχθεί τον Mark Williamson στη θέση του προέδρου.

Η Esperdy, η ανεξάρτητη διευθύντρια του Δ.Σ., θα αναλάβει τη νέα της θέση την 1η Ιανουαρίου 2020. Ο Williamson, πρόεδρος από το 2014, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι θα αποχωρούσε όταν βρισκόταν ο διάδοχός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία των τσιγάρων Gauloises ανακοίνωσε έσοδα από τον καπνό και άλλα προϊόντα επόμενης γενιάς -όπως ηλεκτρονικό τσιγάρο και συσκευές ατμίσματος- ύψους 7,99 δισ. στερλινών, υψηλότερα 3,9% σε σταθερό νόμισμα.

Οι αναλυτές ανέμεναν πωλήσεις 7,94 δισ. στερλινών, καθώς η εταιρεία περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα στο 2% τον Σεπτέμβριο από την εκτίμηση για αύξηση με το υψηλότερο ποσοστό του εύρους των 1%-4%.

Η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία καπνού παγκοσμίως έχει πληγεί πιο σκληρά από ό,τι οι ανταγωνιστικές της από την απαγόρευση στις ΗΠΑ ηλεκτρονικών τσιγάρων με αρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία επεσήμανε πως έχει αναλάβει μια πιο επιφυλακτική προσέγγιση στις προβλέψεις της για το 2020 και αναμένει χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό αύξησης των εσόδων και των κερδών ανά μετοχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης