Η Lufthansa ανακηρύχθηκε αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2019

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, 11:51
Η Lufthansa ανακηρύχθηκε αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2019

Αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2019 ανακηρύχθηκε η Lufthansa από το κλαδικό περιοδικό «Air Transport World» (ATW) την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Lufthansa, «πρόκειται για την πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια που ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία του κλάδου των αερομεταφορών απονέμεται σε ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία».

 «Η συγκεκριμένη διάκριση αντανακλά την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της εταιρείας και την αδιάκοπη δέσμευση της διοίκησης και των εργαζομένων της» δήλωσε ο Karen Walker, αρχισυντάκτης του «Air Transport World».

Από τη μεριά του, ο Carsten Spohr, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Lufthansa AG, στην ευχαριστήρια ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα τα επιτεύγματα των περισσοτέρων από 135.000 υπαλλήλων του Ομίλου Lufthansa και δήλωσε:

 «Η Lufthansa αποτελεί μια ισχυρή εταιρεία με εντυπωσιακή κληρονομιά, μεγάλη πελατειακή βάση, με εξαιρετικά πιστούς τακτικούς επιβάτες και διευρυμένες προσπάθειες για καινοτομία που αξιοποιείται κυρίως στον τομέα της ψηφιοποίησης».

Πέρυσι, η Lufthansa έλαβε από το «Air Transport World» το βραβείο «Industry Leadership Award».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, 11:53