Η Hertz, μόλις τέσσερις μήνες μετά την πτώχευση, παρήγγειλε 100.000 ηλεκτρικά οχήματα της Tesla, στο πρώτο βήμα ενός φιλόδοξου σχεδίου για την ηλεκτροκίνηση του στόλου ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της, σύμφωνα με το Bloomberg, που επικαλείται άτομα με γνώση του ζητήματος.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεμονωμένη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και αντιπροσωπεύει έσοδα περίπου 4,2 δισ. δολαρίων για την Tesla, σύμφωνα με τις πηγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων απαιτούν συνήθως μεγάλες εκπτώσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, το μέγεθος της παραγγελίας υποδηλώνει ότι η Hertz πληρώνει κοντά στις κανονικές τιμές.

Σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιεύματος, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα παραδοθούν μέσα στους επόμενους 14 μήνες και τα Model 3 της Tesla θα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση σε τοποθεσίες της Hertz στις ΗΠΑ και σε περιοχές  της Ευρώπης από τις αρχές Νοεμβρίου.

Οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση στο δίκτυο σταθμών ταχείας φόρτισης της Tesla και η Hertz δημιουργεί επίσης τη δική της υποδομή για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης