Μια ακόμη διάκριση για την προσφορά της στον ελληνικό βιομηχανικό κλάδο έλαβε η Eurochartiki, ως δείγμα εκτίμησης και επιβράβευσης της συνέπειας και της αξιοπιστίας του έργου της, στo Diamonds of the Greek Economy 2020 forum της «New Times Publishing».

Για δεύτερη χρονιά η εταιρεία συμμετείχε στην καθιερωμένη απονομή όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, κρατικοί φορείς και μέλη επιχειρηματικών ομίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 επιχειρήσεων, η οποία κατέληξε στην βράβευση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εν Ελλάδι εταιρειών.

Η εταιρεία σημειώνει: «Με δυναμική παρουσία 35 χρόνων στο βιομηχανικό κλάδο, η Εurochartiki ισχυροποιεί σταθερά την κεφαλαιακή της θέση και επενδύει μεθοδικά σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για την ελληνική αγορά», ενώ τονίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η προσήλωσή μας σε ένα πρότυπο μοντέλο επιχειρείν, με προϊοντική καινοτομία και διαρκή επιχειρηματική επιτυχία για τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία στοχεύει στην ενδυνάμωση της εθνικής οικονομίας και στην αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής βιομηχανικής δυναμικής».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης