Η εταιρεία Μύλοι Θράκης αποτελεί νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Θράκης και κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων σε μέγεθος αλευροβιομηχανιών της Ελλάδος.

Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με την εφαρμογή δομών και πρωτοπόρων συστημάτων στη διοίκηση, υλοποιεί σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας και ανάπτυξης νέας γενιάς προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2010 η επιχείρηση ξεκίνησε πρόγραμμα ανάπτυξης πειραματικής καλλιέργειας μαλακών σιτηρών στο σιτοβολώνα του Έβρου, σε στενή συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς και το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ένα πρόγραμμα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Με την ένταξη της εταιρείας Μύλοι Θράκης στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, υπογραμμίζεται σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διεύρυνση της κοινότητας των μελών της που διατηρούν την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα, ισχυροποιώντας το έργο της και εντατικοποιώντας την ενημέρωση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού για την υψηλή προστιθέμενη αξία των ελληνικών προϊόντων ποιότητας και διαφοροποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης