Τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας Λακιώτης αξιοποιούνται στις πιο μοντέρνες και πολυτελείς κατασκευές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό! Πληθώρα ξενοδοχείων πολλών αστέρων αλλά και ιδιοκτητών ποιοτικών διαμερισμάτων επιλέγουν, σε συνεργασία με κορυφαίους αρχιτέκτονες, την εταιρεία Λακιώτης, για να εξοπλίσουν τις δημιουργίες τους και το αποτέλεσμα τους ανταμείβει!

Δείτε φωτογραφίες από ορισμένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ξενοδοχείο AMATHUS BEACH HOTEL στην Ιξιά της Ρόδου. Τα αρχιτεκτονικά έκανε το  γραφείο της Τατιάννας Κούπα και του Νίκου Παπαπανούση, Delta Architects ενώ το Interior Design το γραφείο MKV Design. Την κατασκευή υλοποίησε η εταιρία APAX Construction.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Athens Platinum Rooms and Suites είναι ένα νέο συγκρότημα 41 πολυτελών δωματίων και σουιτών που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019. To Ξενοδοχείο σχεδιάστηκε από τους Α+ Architects,  τον Αρχιτέκτων Ιωάννη Ζαχαράκη και την ομάδα του. Η κατασκευή έγινε από την εταιρία LATERN CONSTRUCTION COMPANY SA.

Και το Ξενοδοχείο OCEANIS BEACH & SPA RESORT στην Κώ, επέλεξε  προϊόντα  Λακιώτης. Η αρχιτεκτονική μελέτη και το Interior Design έγινε από την Ρία Βογιατζή και το γραφείο ELASTIC ARCHITECTS.

Αυτό το Διαμέρισμα στο Κολωνάκι το οποίο σχεδίασε η Αρχιτέκτων Κατερίνα Κουτσούμπα του γραφείου LOB Architects.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης