Σύμφωνα με ανακοίνωση της American Airlines, στις 3 Ιουνίου, θα ξεκινήσει καινούρια πτήση για το καλοκαίρι του 2021 από Νέα Υόρκη (JFK) προς Αθήνα, Ελλάδα (ATH) με αεροσκάφος Boeing 777-200. Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 25 Ιανουαρίου.

Οι επιβάτες θα έχουν την επιλογή να ταξιδέψουν σε Flagship Business, Premium Economy ή Main Cabin. Το WIFI και η υπηρεσία ψυχαγωγίας εν πτήσει θα είναι διαθέσιμα σε όλο το αεροσκάφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο δρομολόγιο της American προς ATH είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη στρατηγική συμμαχία μεταξύ της JetBlue (NASDAQ: JBLU) και της American Airlines Group Inc. (NASDAQ: AAL). Η συνεργασία προσφέρει περισσότερη διασυνδεσιμότητα και πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο της βορειοανατολικής πλευράς.

Αυτή η συμμαχία θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος των δύο αερομεταφορέων κατά την επανέναρξη των πτήσεων μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

«Προσβλέπουμε στην έναρξη του καινούριου μας δρομολογίου από Νέα Υόρκη προς Αθήνα, που θα προσφέρει βελτιωμένη σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο σπουδαίων πόλεων» είπε ο αντιπρόεδρος του τμήματος EMEA Sales and Distribution της American Airlines Tom Lattig.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ασφάλεια και η άνεση τόσων των πελατών όσο και του πληρώματός μας αποτελούν πάντα την ύψιστη προτεραιότητά μας και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε αυτό το δημοφιλές δρομολόγιο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης