Tο Παρίσι με τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, συνδέει από σήμερα με απευθείας πτήση η Air France. Το δρομολόγιο είχε ενταχθεί στον θερινό πρόγραμμα του 2020 ήδη από τις αρχές του έτους και η ισχύς του θα είναι έως 30 Αυγούστου.    

Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από συνθήκες πρωτοφανούς δυσκολίας λόγω της πανδημίας Covid-19, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece κ. Γιώργος Βήλος, η δυναμική της αγοράς, το πολυσχιδές τουριστικό προφίλ της πόλης και οι προοπτικές ανάπτυξής της είναι παράμετροι που θα συμβάλλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος, δικαιώνοντας την απόφαση της Air-France να επενδύσει στην συγκεκριμένη αγορά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fraport Greece θα υποστηρίξει με συνέπεια και στενή συνεργασία την παρουσία του ομίλου Air France-KLM  στα αεροδρόμια της, προσφέροντας ένα άρτιο επιχειρησιακό περιβάλλον, κατέληξε ο κ. Βήλος.

Ο όμιλος  Air France – KLM έχει πολλά χρόνια παρουσία στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό, την επιχειρηματική και εμπορική κίνηση μεταξύ των χωρών, ανέφερε από την πλευρά του ο περιφερειακός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM στην Αθήνα Γιάννης Πανταζόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης