Η πόλη του Τορίνο και το τένις έρχονται να δημιουργήσουν το τέλειο μείγμα για τη Lavazza, παγκόσμια πρεσβευτή της κουλτούρας γύρω από τον εσπρέσο.

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2021 – «Ως Πλατινένιος Συνεργάτης, στην Lavazza νιώθουμε όλοι ενθουσιασμένοι που η εταιρεία μας θα αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές των επερχόμενων τελικών ATP στο Τορίνο, μαζί με τους διοργανωτές, τις εθνικές και τοπικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξέλιξη της πόλης μας και την προβολή της σε διεθνές επίπεδο και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε αυτήν την προσπάθεια.

Για εμάς, το Τορίνο και το τένις δημιουργούν πραγματικά το «τέλειο μείγμα», όπως είναι ο εξαιρετικός εσπρέσο του οποίου είμαστε παγκόσμιοι πρεσβευτές. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική εμπειρία για όλους, αντάξια της υπέροχης πόλης μας αλλά και της χώρας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Lavazza, MarcoLavazza, στην επίσημη παρουσίαση του Πρωταθλήματος Nitto ATP Finals 2021-2025.

Τη φετινή χρονιά, η Lavazza γιορτάζει τα πρώτα δέκα χρόνια «γάμου» της με το σπορ του τένις. Όλα ξεκίνησαν το 2011, στο τουρνουά Wimbledon,για να ακολουθήσουν στη συνέχεια και όλα τα υπόλοιπα τουρνουάGrandSlam, των οποίων η Lavazzaαποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος, έχοντας πετύχει με την πάροδο των ετών και ένα εντυπωσιακό επίτευγμα: υπολογίζεται πως μόνο κάθε χρόνο η Lavazza προσεγγίζει ένα κοινό άνω των τριών εκατομμυρίων ανθρώπων, σερβίροντας περίπου ενάμισι εκατομμύριο φλιτζάνια καφέ σε κάθε τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2019, ο ισχυρός δεσμός τηςLavazzaμε το τένις απέκτησε και ένα επιπλέον πεδίο δράσης, με την στήριξη που ξεκίνησε να προσφέρει προς τα πολλά υποσχόμενα νέα ταλέντα του αθλήματος, μέσω της επίσημης χορηγίας της στους τελικούς του ATP“NextGen” 2019. Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε και μια ιδανική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή τα μέλη της γενιάς Ζ, της γενιάς που ετοιμάζεται να κάνει το ξεκίνημά της στο σπορ, με τα είδωλά τους, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις και έχοντας φυσικά ως κοινό παρονομαστή της συνάντησής τους αυτό που η Lavazzaγνωρίζει καλύτερα από όλα: τον καφέ.

Από το 2011, η Lavazza έχει θέσει ως αποστολή της τη διάδοση της αληθινής κουλτούρας του ιταλικού καφέ σε όλο τον κόσμο μέσω του αθλητισμού, επενδύοντας σε αθλητικές προσωπικότητες τις οποίες πλήθος οπαδών θαυμάζει και λατρεύει με πάθος. Με τα χρόνια, πολλοί πρωταθλητές και γνωστές προσωπικότητες του χώρου–με πρώτον από όλους τον θρυλικόAndreAgassi – συνεργάστηκαν με τη Lavazza ως πρεσβευτές, κάνοντας τους κόσμους του αθλητισμού και του καφέ κορυφαίας ποιότητας να έρθουν πιο κοντά. Με σκοπό να εκφράσει την εκτίμησή της προς τα νέα ταλέντα του αθλητισμού αλλά και να τα αναδείξει, η Lavazza πρόσφατα διεύρυνε την ομάδα των BrandAmbassadors που διατηρεί, με την προσθήκη του Ιταλού νεαρού-φαινόμενοJannikSinner: αποτελώντας προσωπικότητα-κλειδί στη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας στο πεδίο του αθλητισμού, ο Sinner πρόσφατα κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Πρωτάθλημα ATP και έγινε έτσι ο νεότερος σε ηλικία τενίστας που κατακτά μία τέτοια επιτυχία. Την ομάδα ambassadorsσυμπληρώνει ο νεαρός Αυστραλός πρωτοεμφανιζόμενος Alex De Minaur. Οι δύο νέοι παίκτες έρχονται έτσι να συμπληρώσουν την «ομάδα» της Lavazza που αποτελείται ως επί το πλείστον από βετεράνους πρωταθλητές όπως οι AngeliqueKerber, KarenKhachanov και JohannaKonta, η συνεργασία με τους οποίους συμβάλλει σημαντικά στην προβολή και τον ρόλο της εταιρείας σε χώρες όπως η Γερμανία η Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τη Lavazza, η επένδυση στον αθλητισμό έχει μεγάλη στρατηγική αξία, καθώς δίνει την ευκαιρία για την ευρεία προβολή ολόκληρης της ποικιλίας των προϊόντων της στις μεγάλες αγορές. Η σταθερή παρουσία της Lavazza σε όλα τα τουρνουά GrandSlam αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη της επιθυμίας της για επένδυση στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε επίπεδο brandingστα πιο απαιτητικά κοινά, που εκτιμούν και αναγνωρίζουν την άριστη ποιότητα στον ιταλικό καφέ και είναι επομένως μεγάλης σημασίας για την ευρύτερη ανάπτυξη του Ομίλου.

Τα τουρνουά σε συνεργασία με τη Lavazza προσφέρουν στο κοινό την αυθεντική εμπειρία της παραδοσιακής ιταλικής φιλοξενίας μέσα από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και ένα μοναδικό ιταλικό προϊόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης