Η Grecotel για την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή και την πρώτη αίσθηση ελευθερίας σχεδίασε και προσφέρει το «Πάσχα Μαζί», μια μαγική εμπειρία για όλη την οικογένεια. Ζήστε ένα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις που χάνονται στα βάθη της ιστορίας. Μαζί στην ασφάλεια των αναμνήσεων και των εθίμων του Πάσχα. Μαζί το πρώτο μπάνιο την Πρωτομαγιά. Μαζί στο Τραπέζι της Ανάστασης, γεμάτο γεύσεις και κόπους δημιουργών.

Πάσχα Μαζί στο Σούνιο. Το Grecotel Cape Sounio σας καλωσορίζει για Πάσχα και Πρωτομαγιά. Τόπος ξεκούρασης κι εμπειρίας μέσα στα πεύκα, με δυο ακρογιαλιές. Η γαστρονομία του εξαιρετική και για το Πάσχα προσφέρει με αφθονία όλο τον πλούτο του τόπου μας: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο. Εορταστικό πρόγραμμα για τα παιδιά που φυσικά στην Grecotel είναι δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάσχα Μαζί στην Κυλλήνη*. Ονειρευτείτε τις μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης, την υπέροχη ελληνική φύση. Το Grecotel Olympia Oasis είναι ένας οικογενειακός παράδεισος. Για το φετινό Πάσχα προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα σε μορφή all inclusive (όπου τα πάντα είναι μέσα στην τιμή) για ξέγνοιαστες μέρες χαλάρωσης. Η εκκλησία μας είναι στολισμένη και μυροφόρα, τα έθιμα και οι παραδόσεις ζωντανές μέσα από τα προγράμματα των ημερών και την καταπληκτική γαστρονομία. Ειδικά για φέτος τα παιδιά έως 14 ετών δωρεάν!

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα πακέτα και τα προγράμματα Grecotel Πάσχα Μαζί στο Σούνιο και την Κυλλήνη, καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και κάντε εύκολα την κράτηση σας online στο grecotel.com.
 

*Καθώς οι μετακινήσεις εκτός νομού την εορταστική περίοδο θα αποφασιστούν από την κυβέρνηση, σε περίπτωση απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό ισχύει πλήρης άμεση επιστροφή του ποσού που θα έχει καταβληθεί για την επιβεβαίωση της κράτησης ή μεταφορά της προκαταβολής σε μελλοντική κράτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης