Νέο διαγνωστικό κέντρο στο Κερατσίνι, μία επένδυση ύψους 9 εκατ. ευρώ, λειτουργεί ο όμιλος Ιατρικών Εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, επεκτείνοντας την παρουσία του στην αγορά της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Ο όμιλος διαθέτει ήδη τέσσερα διαγνωστικά κέντρα, καθώς και μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική.
Η μονάδα εγκαινιάστηκε την Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ομίλου, το κέντρο εκτείνεται σε τρεις ορόφους και στελεχώνεται συνολικά από 60 γιατρούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας. Η μονάδα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 600 ασθενείς την ημέρα και διαθέτει συστήματα για πλήρη απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ κ. Φίλιππος Γουρλής με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας δήλωσε:

«Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας. Άλλωστε ο ιδιωτικός τομέας σε συνεργασία και με τον δημόσιο, έχει τη δυνατότητα να καλύψει βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στοχεύουμε με τον πλήρη εξοπλισμό της νέας Μονάδας, να παράσχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου και των γύρω περιοχών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης