Η Emirates ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των δρομολογίων της στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο «απογειώνεται» με προορισμό τη χώρα μας, ξεκινώντας επίσημα τα δρομολόγια Αθήνα-Ντουμπάι.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων μέσα στον Ιούλιο προς έξι επιπλέον πόλεις, με το μεγάλο δίκτυο της Emirates να καλύπτει πλέον συνολικά 48 πόλεις. Συγκεκριμένα οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-τη Λάρνακα, από 15 Ιουλίου
-τη Ρώμη από 15 Ιουλίου
-τo Χαρτούμ, από 3 Ιουλίου
-το Αμμάν, από 5 Ιουλίου
-την Οζάκα, από 7 Ιουλίου
-τη Ναρίτα, από 8 Ιουλίου

Για όσους από εμάς ήθελαν να προγραμματίσουν την απόδρασή τους στο Ντουμπάι, με άνεση και ασφάλεια,  τώρα από 15 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα μέσω της Emirates να απολαύσουν μοναδικές περιπέτειες στην έρημο, να επισκεφτούν το Burj Khalifa, να κάνουν μοναδικές αγορές και να γευτούν μαγευτικές παραδοσιακές συνταγές.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κάνουν κράτηση για προορισμoύς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω του Ντουμπάι, υπενθυμίζοντας βέβαια ότι θα πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου της χώρας προορισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν online στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις τρέχουσες υπηρεσίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/wherewefly.

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντιλάκια.

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί: Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης