Την «ισχυρή» της παρουσία στην ελληνική αγορά επιβεβαιώνει, εδώ και 23 χρόνια, η Emirates, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Από την πρώτη πτήση, τον Ιούνιο του 1996, η Emirates έχει εξελίξει και συνεχώς διευρύνει το δίκτυό της, προσφέροντας νέες συνδέσεις και μοναδικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 3,1 εκατομμύρια επιβάτες από Ελλάδα αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία προστίθεται ότι το φετινό καλοκαίρι, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, η Emirates μετέφερε περισσότερους από 40.000 επιβάτες από και προς την Ελλάδα, με σταθερή αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, «ξεκινώντας από δύο πτήσεις την εβδομάδα, η Emirates πλέον προσφέρει καθημερινές συνδέσεις μεταξύ Αθήνας – Ντουμπάι από το 2006, ως η πρώτη αεροπορική που συνέδεσε τις δύο πόλεις. Τρία χρόνια αργότερα, η αυξημένη ζήτηση είχε ως αποτέλεσμα να προστεθεί άλλη μια καθημερινή πτήση.

Η δέσμευση στην ελληνική αγορά συνεχίστηκε το 2016, με την έναρξη των πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας και το 2017 η Emirates ανακοίνωσε τη σύνδεση της Αθήνας με τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο του Νιούαρκ, απευθείας, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πλέον, η σύνδεση αυτή προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και σημαντικό χώρο φορτίου».

Η Emirates απασχολεί 442 Έλληνες σε όλο τον Όμιλο, συμπεριλαμβανομένων 354 μελών πληρώματος και 38 πιλότων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Αθήνα είναι ένας σημαντικός προορισμός για την Emirates λόγω του ισχυρού τουρισμού, του πολιτισμού αλλά και λόγω των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας» δήλωσε ο Khalid Al Zarooni, Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία στο πλαίσιο σημερινής παρουσίασης της εταιρείας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Expo 2020

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι «Ως βασικός εταίρος και επίσημη αεροπορική του Expo 2020, η Emirates θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μεταφορά επισκεπτών από όλο τον κόσμο στα ΗΑΕ, για την πρώτη Παγκόσμια Έκθεση που πραγματοποιείται στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Νότια Ασία.

Η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν στην παγκόσμια έκθεση που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2020. Ευθυγραμμισμένη με το θέμα της διοργάνωσης «Connecting Minds, Creating the Future», η Emirates θα έχει ένα ειδικό περίπτερο στην εκδήλωση, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους επισκέπτες, ώστε να εμπνευστούν και να συμμετάσχουν στον διάλογο για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στον κόσμο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης