Η Ελλάκτωρ ΑΕ ανακοίνωσε, σήμερα, ότι η θυγατρική της Ellaktor Value PLC, η οποία είναι εταιρεία που έχει συσταθεί σύμφωνα με το δίκαιο της Αγγλίας και της Ουαλίας, προτίθεται να προβεί στην έκδοση και διάθεση πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών, ονομαστικής αξίας 600 εκατ. ευρώ με λήξη το 2024.

   Οι πρόσοδοι της έκδοσης θα διατεθούν (i) για την αποπληρωμή μέρους του υφιστάμενου δανεισμού της Ελλάκτωρ και των θυγατρικών της, ‘Ακτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ και ‘Ακτωρ ΑΕ, (ii) για την καταβολή των αμοιβών και των εξόδων της έκδοσης και (iii) για γενικούς εταιρικούς σκοπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Σημειώνεται ότι οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου 2019.

   Οι HSBC Bank plc, Citigroup Global Markets Limited και J.P. Morgan Securities plc, ενεργούν από κοινού ως γενικοί συντονιστές (Joint Global Coordinators) και συνδιαχειριστές του βιβλίου προσφορών (Joint Bookrunners), η Goldman Sachs International ενεργεί ως συνδιαχειριστής του βιβλίου προσφορών (Joint Bookrunner) και οι Alpha Bank AE, Eurobank Ergasias AE, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, Ambrosia Capital Ltd και AXIA Ventures (Athens Branch), ενεργούν ως συνδιαχειριστές (Co-Managers) σχετικά με την έκδοση.

   Ο Όμιλος Ελλάκτωρ είναι ένας κορυφαίοs διαφοροποιημένος όμιλος υποδομών στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με διεθνή παρουσία και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων που εστιάζει στις παραχωρήσεις, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στη διαχείριση απορριμμάτων, στις κατασκευές και στην ανάπτυξη ακινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης