Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας διοργανώνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 12:00 – 14:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, εκδήλωση με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα & Ψηφιακή Καινοτομία», στο πλαίσιο του Money Show 2019.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ έχει κληθεί να συμμετάσχει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Στο πρώτο μέρος της συζήτησης με τίτλο «Ευκαιρίες και δυνατότητες στη νέα ψηφιακή εποχή» θα συμμετέχουν η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καΐλή, η πρόεδρος ΔΙΚΤΥΟΥ, πρώην επίτροπος ΕΕ και πρώην υπουργός ‘Αννα Διαμαντοπούλου και η πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) Σοφία Οικονομάκου.
Θα ακολουθήσουν ομιλίες της προέδρου της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του επιμελητηρίου Χριστίνας Φυτέα με θέμα «Ζήτημα Επιχειρηματικής Ευφυΐας» και του Δημήτρη Κουτσοθεόδωρου, συμβούλου Επιχειρηματικότητας, μέλους Business Daemons, με τίτλο «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακή Καινοτομία».
Στο δεύτερο πάνελ συζήτησης, γυναίκες επιχειρηματίες θα απαντήσουν στο ερώτημα «Το Επιχειρείν Οικογενειακή Υπόθεση;». Θα τοποθετηθούν συγκεκριμένα οι κυρίες Μαριάννα Λαγουμίδη, Owner i-paidi.gr, ψυχοπαιδαγωγός, coach στη ΔΕΠ-Υ, Λίλα Καραγιάννη, CEO KOORELOO, και Γιολάντα Κολλιοπούλου, Founder & Chief Creative Director: The Flying Pot.Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικής διάκρισης σε γυναίκα επιχειρηματία για τη δράση της.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης