Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας είναι αυτό που βρίσκεται δημοσία αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας ΓΕ.ΜΗ., αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Creta Farms με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, επισημαίνει επίσης ότι οποιαδήποτε άλλη περί του αντιθέτου πληροφορία δημοσιοποιείται, συνιστά σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Creta Farms:

«Επί των δημοσιεύματων που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο με θέμα το “νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας”, η Εταιρεία διασαφηνίζει ότι το ισχύον και νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας είναι αυτό που βρίσκεται δημοσία αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας ΓΕ.ΜΗ. και οιοσδήποτε μπορεί να το επιβεβαιώσει ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, η Εταιρεία επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη περί του αντιθέτου πληροφορία δημοσιοποιείται, συνιστά σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης