Οι ανάγκες για επικοινωνία στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή είναι ταχύτατα αυξανόμενες, ειδικότερα για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Δεν πρόκειται για απλή εικασία, αλλά για γεγονός που υποστηρίζεται από νούμερα: τα τελευταία 5 χρόνια, η κίνηση δεδομένων στα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, έχει πενταπλασιαστεί, όπως φαίνεται από τον όγκο που εξυπηρετούν τα δίκτυα κινητής της COSMOTE. Το 2018 αναμένεται να κλείσει με την κίνηση data των επιχειρησιακών συνδρομητών να φτάνει τα 5,6 petabytes!

Τις ανάγκες αυτές για επικοινωνία έρχεται να καλύψει η COSMOTE με τη νέα σειρά προγραμμάτων κινητής για επαγγελματίες, COSMOTE Business Mobile. Έως και διπλάσια MB για χρήση internet από το κινητό και έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα προσφέρει η εταιρεία, εμπλουτίζοντας συνολικά τις παροχές (χρόνο ομιλίας, MB, SMS).

Δείτε τον τιμοκατάλογο των προγραμμάτων, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα προγράμματα διατίθενται σε πέντε επιλογές:

  • Small (απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, 250′ προς όλους, 500 MB)
  • Medium (απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, 1500′ προς σταθερά, 750′ προς κινητά, 1,5 GB)
  • Large (απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, 2000′ προς σταθερά, 2000′ προς κινητά, 5 GB, 2000 SMS)
  • Gold (απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, απεριόριστα λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 500′ προς διεθνή σταθερά και κινητά, 10 GB, 5000 SMS)
  • Platinum (απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, απεριόριστα λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 1000′ προς διεθνή σταθερά και κινητά, 30 GB, 5000 SMS)
Βραβευμένο ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων mobile internet, Ookla, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα είναι στη διάθεσή σας, για να έχετε παντού γρήγορο και αξιόπιστο mobile Internet. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του βασικού προγράμματός σας, τα διαθέσιμα MB και SMS σας σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, με δέκα COSMOTE Travel Pass ανά μήνα, ενώ φυσικά εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παροχές του προγράμματός σας σα να είστε στην Ελλάδα.

Κι αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για τη χρήση των δεδομένων σας, μπορείτε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας COSMOTE My Internet, να έχετε πραγματικό έλεγχο του κόστους των MB σας και την ασφάλεια ότι δεν θα χρεωθείτε ούτε 1 ευρώ παραπάνω, χωρίς να το επιλέξετε εσείς.

Τέλος, μαζί με τα νεά προγράμματα COSMOTE Business Mobile, η εταιρεία σας παρέχει το COSMOTE Mobile Security, που σας προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό και υποκλοπή στοιχείων. Μπορείτε να ελέγξετε την ασφάλεια του κινητού σας κάθε στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ κάθε μήνα μπορείτε να ενημερώνεστε με SMS για τις συνολικές επιθέσεις που αποκρούστηκαν, τα σκαναρίσματα που έγιναν, αλλά και τις απειλές που εντοπίστηκαν μέσα από την ειδική εφαρμογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης