Συνολικά 36 επενδύσεις σε βραχυχρόνια ομολογιακά δάνεια ΜμΕ έχει υλοποιήσει η CNL Capital ΕΚΕΣ – ΔΟΕΕ, με την εταιρεία να «αναμένει πως μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει διαθέσει πλήρως τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η CNL Capital ΕΚΕΣ – ΔΟΕΕ, η πρώτη και μοναδική ΕΚΕΣ στην Ελλάδα που υποστηρίζει τις ελληνικές μικρομεσαίες εταιρείες παρέχοντάς τους κεφάλαιο κίνησης για την ανάπτυξή τους, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) Έχει υλοποιήσει 36 επενδύσεις σε βραχυχρόνια ομολογιακά δάνεια ΜμΕ, εκ των οποίων 19 έχουν λήξει και 17 είναι σήμερα ενεργά. Το σύνολο αυτών των ομολογιών εξυπηρετούνται από τις εκδότριες εταιρείες κατά τα συμβατικά προβλεπόμενα και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

2) Στο εκτιμώμενο NAV της εταιρείας για τις 31/8 περιλαμβάνεται και το σύνολο των εφάπαξ δαπανών που σχετίζονται με την εισαγωγή της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του ΧΑ που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου. Το NAV τους επόμενους μήνες εκτιμάται πως θα κινηθεί ανοδικά, αφού πλέον έχει εκλείψει η παραπάνω έκτακτη επιβάρυνση.

3) Η εταιρεία προχωρά ομαλά στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου και αναμένει πως μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει διαθέσει πλήρως τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, διευρύνοντας σημαντικά το χαρτοφυλάκιο επενδύσεών της προς όφελος των μετόχων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης