Με 100% ανάπτυξη, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, έκλεισε το 1ο τρίμηνο του 2018 για την Beat για τις δραστηριότητές της εκτός Ελλάδος.
Η Beat κατόρθωσε να διπλασιάσει τον συνολικό αριθμό των διαδρομών που πραγματοποιούνται μέσα από την εφαρμογή της, στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι εκτός από την Αθήνα, η Beat λειτουργεί σήμερα στη Λίμα του Περού και στο Σαντιάγο της Χιλής, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η επέκταση και σε άλλα σημεία της Ν. Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Beat έχει διπλασιάσει σήμερα και το συνολικό αριθμό των εργαζομένων της σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2017, απασχολώντας στις χώρες που δραστηριοποιείται 250 υπαλλήλους, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά με στόχο να ξεπεράσει τους 400 εργαζομένους.

Η στρατηγική ανάπτυξης της Beat εστιάζει στη Ν. Αμερική, μια περιοχή στην οποία η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και έχει αφήσει το αποτύπωμά της τα τελευταία χρόνια.

H Beat έχει πλέον αναδειχθεί στην πιο δημοφιλή εφαρμογή στο Περού, προσπερνώντας με τις επιδόσεις της πολύ μεγαλύτερους παίκτες της βιομηχανίας του ride-hailing όπως είναι η Uber, το Easy και το Cabify, με τους οποίους ανταγωνίζεται στη Λίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρακτικά, σχεδόν το 90% του αριθμού των Beat διαδρομών πραγματοποιείται σήμερα εκτός Ελληνικών συνόρων και η εταιρεία συνεχίζει να βλέπει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στην εν λόγω περιοχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πόλη του Σαντιάγο, μια αγορά στην οποία η Beat είναι παρούσα μόλις το τελευταίο εξάμηνο, καταγράφεται σήμερα αριθμός διαδρομών που αντιστοιχεί στις επιδόσεις της εφαρμογής στην Αθήνα, όπου η Beat λειτουργεί εδώ και επτά χρόνια!

Τα σχέδια ανάπτυξης της Beat στην Αθήνα

Μετά την πρόσφατη ψήφιση του νέου νόμου (Ν.4530/2018) που περιλαμβάνει διατάξεις και για τις εταιρείες διαμεσολάβησης, όπως η Beat και έχει τεθεί σε εφαρμογή ήδη από τις 30/3/2018 η εταιρεία δηλώνει ότι συνεχίζει να ενεργεί ως διαμεσολαβητής, συνδέοντας με την εφαρμογή της επαγγελματίες οδηγούς ταξί με επιβάτες, έχοντας λάβει υπόψη τις διατάξεις της νέας νομοθεσίας στην στρατηγική της, ώστε να συνεχίσει να είναι πλήρως σύννομη.

Από τους 250 εργαζομένους της Beat, οι μισοί βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ στόχος της εταιρείας για το 2018 είναι να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στην ελληνική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Όλες οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας της εταιρείας εμφανίζονται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://thebeat.co/gr/careers

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει κι ένα ειδικό πακέτο υποστήριξης, το οποίο απευθύνεται πρωτίστως σε Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στο εξωτερικό, οι οποίοι επιθυμούν να επαναπατριστούν και αναζητούν ένα περιβάλλον εργασίας υψηλών προδιαγραφών.

Μέσα από αυτό, επιθυμεί να προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη σε διάφορους τομείς, προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία μετεγκατάστασης του εργαζομένου στην Αθήνα (μετακόμιση, εύρεση νέου σπιτιού, γραφειοκρατικές διαδικασίες με το Δημόσιο, λογιστικά, νομικά θέματα κ.α.).

Τους τελευταίους μήνες η Beat έχει επαναπατρίσει 5 Έλληνες, από χώρες όπως η Δανία, η Ελβετία και η Αγγλία.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://thebeat.co/gr/relocation

Η Beat εξακολουθεί να είναι η κορυφαία εφαρμογή κλήσης ταξί στην Αθήνα.

Περίπου ένα εκατομμύριο επιβάτες έχουν εγγραφεί σε αυτή, ενώ ο μέσος χρόνος εξυπηρέτησης συμβαδίζει με αυτόν της υπόλοιπης Ευρώπης και είναι σήμερα λιγότερο από 4 λεπτά της ώρας.

Στην Αθήνα συνεργάζονται με τη Beat πάνω από 5.000 οδηγοί ταξί σε μηνιαία βάση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης