Η EurolifeFFH, λαμβάνοντας υπόψη τηςτις σημαντικές εξελίξεις που μετασχηματίζουν τον κλάδο της αυτοκίνησης, προσθέτει στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων, SafeDriveStandard και SafeDrivePlus, τη δυνατότητα ασφάλισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων Tesla.Η νέα αυτή δυνατότητααπό τη EurolifeFFH αποτελεί αφετηρία και ανοίγει το δρόμο για την κάλυψη όλο και περισσότερων ασφαλιστικών αναγκών των κατόχων οχημάτων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Η γρήγορη προσαρμογή και ανταπόκριση της EurolifeFFH στις αλλαγές που φέρνουν τόσο οι τεχνολογικές εξελίξεις, όσο και οι πρωτοβουλίες για την προστασίατου περιβάλλοντος μέσω της υιοθέτησης της ηλεκτροκίνησης, αποτελεί τον πυρήνα στη φιλοσοφία σχεδιασμού καινοτόμων και σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη νέα αυτή δυνατότηταασφάλισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων Tesla, και μάλιστα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμολόγιο, η EurolifeFFHστηρίζει τηνασφαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση,προστατεύοντας παράλληλα τους οδηγούς από τους απρόβλεπτους καθημερινούς παράγοντες που συναντούν στο δρόμο.

Συνολικά, με τα ΠρογράμματαΑσφάλισηςΟχήματος η EurolifeFFHπαρέχει άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, την επιλογή 3μηνης, 6μηνης ή 12μηνης ασφάλισης, καθώς και έκπτωση στα ασφάλιστρα ανανέωσης.Όποιος και αν είναι ο προορισμός, η EurolifeFFHφροντίζει το ταξίδι να είναι ξέγνοιαστο.

Στόχος της EurolifeFFHείναι να υποστηρίζει την καλύτερη εκδοχή της ζωής των πελατών της, προσφέροντας ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται, ώστε να πετυχαίνουν περισσότερα κάθε ημέρα, ακόμη και μέσα από την ασφαλή μετακίνησή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης