Απευθείας πτήσεις που θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, συνδέοντας το Σεράγεβο με το Λονδίνο, εγκαινιάζει στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο αερομεταφορέας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, FlyBosnia.

Οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφος Airbus A319-112, χωρητικότητας 150 επιβατών, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία που στοχεύει στην αύξηση του αριθμού των απευθείας πτήσεων σε επτά το επόμενο δωδεκάμηνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με την έναρξη των απευθείας πτήσεων θα δοθεί ώθηση στις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών, με έμφαση στο πεδίο του τουρισμού» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας και προστίθεται ότι «το Σεράγεβο είναι ένα ανεξερεύνητο “διαμάντι” της Ευρώπης, μία γέφυρα που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση και μία χώρα όπου ο τουρισμός καταγράφει, σε ετήσια βάση, σημαντική αύξηση η οποία τις περισσότερες φορές “αποτυπώνεται” σε διψήφια ποσοστά».

Την είδηση καλωσόρισε και ο δήμος του Σεράγεβο ανακοινώνοντας πως πρόκειται για σπουδαία νέα. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το Σεράγεβο να δημιουργήσει σχέσεις και συνδέσεις με μητροπόλεις. Αναμένουμε ότι αυτή η εξέλιξη θα έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία αλλά και την ανάπτυξη της χώρας» επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του δήμου.

Η FlyBosnia εκτελεί πτήσεις σε διάφορους προορισμούς, ενώ αναμένεται σύντομα (εντός του επόμενου διμήνου) να εγκαινιάσει πτήσεις προς ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (Ρώμη και Παρίσι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης