Στην εποχή της μακρόχρονης οικονομικής κρίσης αλλά και της ιδιαίτερα αυξημένης ανεργίας, η εταιρεία alter ego πραγματοποιεί ένα πλάνο επενδύσεων που τονώνουν την ελληνική επιχειρηματικότητα αλλά και την εξαγωγική δραστηριότητά της.

Η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στα προϊόντα του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2009, επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της, που είναι πλέον 50 και αυξάνονται διαρκώς. Στο πλαίσιο δε, της στρατηγικής της ανάπτυξης λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο το δικό της εργοστάσιο παραγωγής υγρών αναπλήρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παρασκευής και εμφιάλωσης των υγρών αναπλήρωσης ‘alter ego’ με τα οποία προμηθεύονται τα καταστήματα του δικτύου alter ego σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Μάλιστα, λόγω του υψηλού επιπέδου λειτουργίας αυτού του εργοστασίου, εκτός από την αντιπροσώπευση των προϊόντων της μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας Baker White Inc στην Ελλάδα, η alter ego κατάφερε να αναλάβει την ανάθεση της εμφιάλωσης των προϊόντων της Baker White Inc για όλη την Ευρώπη.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Αττική και απασχολεί εξειδικευμένους χημικούς καθώς και άλλες ειδικότητες, οι οποίοι διασφαλίζουν την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή των υγρών, επιλέγοντας αυστηρά τις κατάλληλες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, και εξασφαλίζοντας τις σωστές μίξεις και μετρήσεις των προϊόντων. Το εργαστήριο λειτουργεί σύμφωνα με όλα τα πιστοποιητικά (Cleanroom Class D, ISO 8 at rest, ISO 9001) ενώ η εμφιάλωση και η συσκευασία γίνονται σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, πηγαίνοντας το ζήτημα της διασφάλισης της ποιότητας ένα βήμα μπροστά, η alter ego πρόσφατα εγκαινίασε τη συνεργασία της με το «ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος» η οποία συνίσταται στον συνεχή και ενδελεχή έλεγχο και πιστοποίηση των υγρών αναπλήρωσης ‘alter ego’, στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχου «Quality PLUS». Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους, όχι μόνο σε ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ αλλά και σε ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες του Δημοκρίτου, από αυτή τη συνεργασία ωφελείται πρωτίστως ο καταναλωτής, καθώς γνωρίζει ότι αγοράζει ένα προϊόν που είναι απόλυτα σύμφωνο με τις προδιαγραφές που αναγράφει, αλλά επίσης ότι δεν περιέχει ουσίες που απαγορεύονται (π.χ Διακετύλιο, Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α) σε ΚΑΘΕ ΕΝΑ μπουκαλάκι υγρού.

Ο Γενικός Διευθυντής της alter ego κος Δ. Πετρόπουλος μας δήλωσε ότι η εταιρεία έχει χαράξει μια στρατηγική επέκτασης στην μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη Αγορά της Ευρώπης με στόχους που αφορούν τόσο στη Παραγωγή και Διάθεση των υγρών αναπλήρωσης όσο και στην Ανάπτυξη του Δικτύου καταστημάτων της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης