Στην υπογραφή του προσυμφώνου με την αμερικανική εταιρεία Pratt&Whitney, που έχει ως αντικείμενο την προμήθεια των νέων κινητήρων που θα φέρει η νέα γενιά αεροσκαφών της Aegean προχώρησε σήμερα ο αεροπορικός όμιλος. Στην τελετή υπογραφής του προσυμφώνου το “παρών” έδωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Δημήτρης Γερογιάννης οι νέοι κινητήρες GTF της αμερικανικής κατασκευάστριας εταιρείας θα επιτρέψουν την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά 16%, την μείωση κατά 50% των εκπομπών αερίων Co2 και την μείωση του θορύβου κατά 75%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης σημείωσε ότι η συμφωνία αυτή επιτρέπει την μείωση του κόστους της αεροπορικής.

«Προηγήθηκε μία μακρά και ιδιαίτερα λεπτομερής διαδικασία. Οι κινητήρες GTF επιτρέπουν την μείωση του θορύβου και της κατανάλωσης καυσίμου» ανέφερε ο Rick Deurloo, πρώτος Αντιπρόεδρος πωλήσεων, marketing και υποστήριξης πελατών του αμερικανικού ομίλου.

Ο Geoffrey Pyatt έκανε λόγο για μία στρατηγική συμφωνία, η οποία ενισχύει τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Aegean διακρίνεται από την ακρίβεια των ωρών αναχώρησης, το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ ο ρόλος της είναι ζωτικής σημασίας στο να σταθεί, ξανά, η Ελλάδα στα πόδια της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης