Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στην Πολωνία, με την επωνυμία PAPOUTSANIS Sp. z o.o., προχώρησε η εταιρία Παπουτσάνης.
Μέτοχοι της νέας εταιρίας, με έδρα τη Βαρσοβία, θα είναι η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ και η πολωνική σαπωνοποιία Betasoap Sp. z o.o., με ποσοστό 50% εκάστη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κίνηση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της Παπουτσάνης για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την περαιτέρω επέκταση και εμβάθυνση των εξαγωγών της, μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες παραγωγής και διανομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα εταιρία PAPOUTSANIS Sp. z o.o. θα εμπορεύεται τα προϊόντα της Παπουτσάνης στην αγορά της Πολωνίας. Προτεραιότητα θα δοθεί στην προώθηση των επώνυμων καλλυντικών προϊόντων περιποίησης σώματος και μαλλιών OLIVIA στην πολωνική αγορά λιανικής πώλησης. Η αγορά της Πολωνίας είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Η αξία της εκτιμάται σε 1,5 δισ. ευρώ και οι ρυθμοί ανάπτυξής της αγγίζουν το 5-7% ετησίως.

Σημειώνεται ότι μέσω της νέας στρατηγικής συνεργασίας με την Betasoap Sp. z o.o., η Παπουτσάνης στοχεύει, ταυτόχρονα, να διεισδύσει στην αγορά καλλυντικών της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ/CIS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης