Nίκος Τσιαμτσίκας

To βραβείο Public Management απένειμαν χθες το βράδυ στον κ.Παναγιώτη Σταμπουλίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, οι διοργανωτές του διήμερου διεθνούς συνεδρίου Disrupt Startup Scale UP, που μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε 126 χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σταμπουλίδης και οι επικεφαλής τριών ακόμη δημοσίων οργανισμών (Αστικών Συγκοινωνιών, Εθνικού Συστήματος Υποδομών και Ποιότητας, Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου) βραβεύθηκαν για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη δημοσίων επιχειρήσεων που κατάφεραν παρά τις
αντιξοότητες και την οικονομική κρίση, να επαναφέρουν τους δημοσίους φορείες στην κερδοφορία, να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των πολιτών και να αναπτύξουν τον εξαγωγικό τους χαρακτήρα.

«Η δημόσια περιουσία μπορεί και πρέπει να είναι αποδοτική. Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς το Disrupt Startup Scale Up αναγνώρισε την προσπάθεια μας και ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της πολύ σημαντικής διεθνούς ενδιαφέροντος εκδήλωσης», ανέφερε ο κ. Σταμπουλίδης παραλαμβάνοντας το βραβείο. Νωρίτερα στην ομιλία του αναφερόμενος στην πορεία του ΟΚΑΑ τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι μεταρρυθμίσεις άρχισαν να αποδίδουν προς όφελος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος. Ο ΟΚΑΑ αποτελεί παράδειγμα οργανισμού που αναδιοργανώθηκε σε real time επιτυγχάνοντας παραλλήλως να εδραιωθεί ως leader στον κλάδο του χονδρεμπορίου τροφίμων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης