Το πρώτο αγροτικό μπλόκο πανελλαδικά αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, στήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αγρότες του Νομού Καρδίτσας, στον κόμβο του Ε65, στο ύψος του “Δέλτα”, όπως είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη σύσκεψη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. ‘Αρης Πολυγένης, μέλος της Ομοσπονδίας, δήλωσε πως στο πλαίσιο της πανελλαδικής επιτροπής, σήμερα στήνουμε μπλόκο στον Ε65 όλη η Καρδίτσα. Είναι η έναρξη των κινητοποιήσεων, και αυτή η κινητοποίηση, πρόσθεσε, θα γίνει ο προπομπός για όλη την Ελλάδα, σημείωσε ο ίδιος, για να καταλήξει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δίνουμε το μήνυμα ότι δεν θα κάνουμε πίσω αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά μας». Καθημερινά, δεν παρέλειψε ο κ. Πολυγένης, να τονίσει, πως οι αγρότες θα ενισχύουν το μπλόκο με τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα.

Για νέο κύκλο κινητοποιήσεων με δυναμικό τρόπο και με μπλόκα, έκανε λόγο ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, για να προσθέσει: “Η Καρδίτσα σήμερα δίνει ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους αγρότες ότι θα πρέπει να “βγούμε” για να διεκδικήσουμε λύσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν, τα οποία δεν μας επιτρέπουν ούτε να ζήσουμε, ούτε να καλλιεργήσουμε τα χωράφια μας”.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, σε δηλώσεις του υποστήριξε, πως είναι το πρώτο μπλόκο στην Θεσσαλία, αλλά και στην Ελλάδα, την ερχόμενη Τετάρτη, συνέχισε, “βγαίνουν” οι αγρότες των Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι και στις 25 του μηνός, την Πέμπτη βγαίνουν οι αγρότες τ ης Λάρισας στον κόμβο Πλατυκάμπου, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα για συμμετοχή στους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σήμερα Δευτέρα (22-01-2018) από ώρα 12.00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου (χ/θ 97+000) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (χ/θ 73+000) η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

* Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγ. Τριάδος με τον Αυτοκινητόδρομο Ε-65, προς την περιφερειακή οδό Αγ. Τριάδος και στη συνέχεια θα κινούνται στην Επαρχιακή οδό Προαστίου- Αγ. Τριάδος- Καρδίτσας και ακολούθως στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου, απ’ όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 από τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

* Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς την συνδετήρια οδό του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 με την Εθνική Οδό Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων μέχρι τα Τρίκαλα.

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Καρδίτσας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 24410-80200, 24410-80243, 24410-80241.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης