Κανονικά συνεχίζεται ο Διεθνής Διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση του Ομίλου ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Όπως σημειώνεται το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα αίτηση του FUND ENERGY για έκδοση προσωρινής διαταγής, η οποία θα σταματούσε τη διεθνή διαγωνιστική διαδικασία που ξεκίνησε στις 29 Φεβρουαρίου 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΤΑΙΠΕΔ επισημαίνει ότι όλες οι αποφάσεις του λαμβάνονται με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Δημοσίου, με βάση τους κανόνες του εθνικού και κοινοτικού δικαίου και απόλυτη διαφάνεια.

Ο χωρίς εξαιρέσεις σεβασμός των όρων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και των αρχών της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης των διαγωνιζομένων, αποτελεί απαράβατο κανόνα για το ΤΑΙΠΕΔ και στηρίζει την αξιοπιστία των διαγωνιστικών διαδικασιών του.

Στην επόμενη φάση της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, οι 14 επενδυτές θα κληθούν να υποβάλλουν τις ενδεικτικές προσφορές τους για την αξιοποίηση του δικτύου μεταφοράς και πώλησης Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης