Κάλεσμα προς όλους τους Κορίνθιους και τους Πελοποννήσιους να συμμετέχουν στην ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας, με τη συμμετοχή τους στην αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, απηύθυνε μέσω ανακοίνωσής του ο πρόεδρος του δ.σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, Γεώργιος Δαλαμαρίνης.

Όπως αναφέρει, η τράπεζα στα 18 χρόνια λειτουργίας της έχει στηρίξει την επιχειρηματικότητα στις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας όπως, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, το Άργος και βέβαια την Κόρινθο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα αποτελέσει ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη, αν αυτό το όραμα, αρχικά των επιχειρηματιών της Κορίνθου που έγινε πραγματικότητα με την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια όλων των Κορίνθιων και στη συνέχεια όλων των Πελοποννήσιων, διακόψει την αυτόνομη ύπαρξή και λειτουργία του», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο Γ. Δαλαμαρίνης, προσθέτει ότι σκοπός είναι να παραμείνει η τράπεζα στα χέρια των φυσικών της ιδιοκτητών, δηλαδή όλων μας και να διατηρηθεί ο συνεταιριστικός της χαρακτήρας. «Για να συμβεί αυτό πρέπει να συμβάλλουμε όλοι. Με τη συμμετοχή του ο καθένας μπορεί να σηματοδοτήσει τη βιωσιμότητα και να διασφαλίσει την περαιτέρω λειτουργία και ανάπτυξη της Τράπεζας».

Τα Επιμελητήρια, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Κορίνθου και οι λοιποί Δήμοι της περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δυτικής Αττικής, η Ιερά Μητρόπολη και οι παραγωγικοί φορείς του τόπου στηρίζουν την προσπάθεια διάσωσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, τονίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και καλεί «κάθε πολίτη, κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία, να ενισχύσει την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας με τη συμμετοχή του στην αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου έως την Παρασκευή 18/12/2015».

Υπενθυμίζει δε ότι από τη σύστασή της αυτή η Τράπεζα έχει προσφέρει στις μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία γενικότερα, πάνω από € 500 εκατ, σε δάνεια και πιστωτικές διευκολύνσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης