Συνάντηση με τους Κώστα Παπαδημητρίου και Αριστείδη Ευσταθίου, εκπροσώπους της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών που έχουν συγκροτήσει την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είχε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Πρόκειται για εταιρείες ελληνικής ιδιοκτησίας, που παράγουν προϊόντα ποιότητος στην Ελλάδα, απασχολούν Έλληνες εργαζομένους και έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό.

Οι επισκέπτες επιχειρηματίες ενημέρωσαν το δήμαρχο ότι πρόκειται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα, στις 3 Μαρτίου, ένα σημαντικό συνέδριο, με έμφαση στην ελληνική παραγωγή.
Ο κ. Νίκας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της πρωτοβουλίας αυτής για την επιλογή της Καλαμάτας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συνέδριο και, εν γένει, στις δραστηριότητές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι η «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ» μας

Το «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελεί μία πρωτοβουλία ελληνικών παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε., που έχει ως σκοπό να παρέχει αξιόπιστη πιστοποίηση της αυθεντικής ελληνικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην χώρα. Η ενίσχυση του ενδιαφέροντος των καταναλωτών για προϊόντα και υπηρεσίες εγχώριας παραγωγής και προέλευσης αποτελεί αδιαμφισβήτητη τάση και ανάγκη.

Σε αυτή την τάση απαντά και η δημιουργία της Πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», προσθέτοντας αξιοπιστία και κύρος αλλά και συμβάλλοντας μέσω της κοινότητας στη συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων που θα προσφέρει προστιθέμενη αξία στην οικονομία της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ελληνικότητας συμβάλλει στην ενίσχυση της Ελληνικής επιχειρηματικής ανάπτυξης διασφαλίζοντας παράλληλα, μέσα από τον αξιόπιστο έλεγχο ότι κάθε εταιρεία- μέλος της κοινότητας, πληροί συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια που σφραγίζουν την ελληνική της ταυτότητα.
Πηγή: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης