Αύξηση 21% παρουσίασε η συνολική επιβατική κίνηση της Aegean και της Olympic Air τον Ιούνιο του 2014, φθάνοντας τους 1.085.210 επιβάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που η μηνιαία επιβατική κίνηση ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο επιβάτες. Η αύξηση του Ιουνίου ενίσχυσε την τάση του εξαμήνου για το σύνολο του δικτύου, που παρουσίασε επίσης αύξηση κατά 16% με 4,3 εκ. επιβάτες, 600.000 περισσότερους επιβάτες από πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ως αποτέλεσμα της πολιτικής χαμηλότερων ναύλων για πρώτη φορά την τελευταία 5ετία, η ενισχυτική τάση αφορά και την κίνηση εσωτερικού με 19% τόσο για τον Ιούνιο όσο και για το εξάμηνο. Παράλληλα στην αγορά του εξωτερικού η εταιρεία τον Ιούνιο, παρουσίασε αύξηση στη δραστηριοποίησή της από όλες τις ελληνικές βάσεις κατά 23%.

Η αύξηση της κίνησης είναι αποτέλεσμα κυρίως των νέων προορισμών όπως Ζυρίχη, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Μπέρμινχαμ, Αμβούργο, Μασσαλία, Νάντη, Κατάνια, Άμπου Ντάμπι, Βυρηττός, Αμμάν, Σμύρνη που εγκαινίασε η εταιρεία καθώς και της αύξησης της κίνησης σε παραδοσιακούς προορισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης