Υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας σημείωσαν τα Public το 2012

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013, 16:56
Υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας σημείωσαν τα Public το 2012
Περισσότερους από 13 εκατ. επισκέπτες υποδέχτηκαν τα καταστήματα Public μέσα στο 2012. Τα υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας έρχονται ως επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς για την αλυσίδα, μιας χρονιάς που προσδιορίστηκε από τη στρατηγική συνεργασία με τη WIND για τη διάθεση του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών της κι από το διπλασιασμό των καταστημάτων σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών.

Το 2013, έχοντας πρόσφατα εντάξει στο δίκτυό τους ένα νέο, μεγάλο κατάστημα σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης, η αλυσίδα Public προχωρά στο άνοιγμα νέων σημείων στου Ζωγράφου και στα Χανιά, ενώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο αναμένονται δύο ακόμα καταστήματα στην Κατερίνη και στα Τρίκαλα.

Με το άνοιγμα των νέων καταστημάτων στη Νέα Σμύρνη, Ελευθερίου Βενιζέλου 45, στου Ζωγράφου, (Ούλωφ Πάλμε 44) και στα Χανιά (Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40-42), τα Public (www.public.gr) αριθμούν πλέον συνολικά 23 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο κι 1 ηλεκτρονικό κατάστημα επιταχύνοντας την ανάπτυξη του concept.

Διαθέτοντας την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, περισσότερες από 100 συσκευές tablets και smartphones live για δοκιμή από τον τελικό καταναλωτή μια ευρεία συλλογή τίτλων gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών και μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων, τα Public αναμένεται ότι θα κερδίσουν και φέτος το ενδιαφέρον του κοινού.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013, 17:03