Οργανωτικές αλλαγές ανακοίνωσε σήμερα η Vodafone Ελλάδας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, διευθύνων σύμβουλος από την 1η Απριλίου αναλαμβάνει ο Χάρης Μπρουμίδης στη θέση του Γλαύκου Περσιάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γλαύκος Περσιάνης, από την 1η Απριλίου 2016 αναλαμβάνει τη θέση του Commercial Director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο Γλαύκος Περσιάνης αναλαμβάνει επικεφαλής των Διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.

Την θέση του αναλαμβάνει ο Χάρης Μπρουμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Γκάνας. Ο Χάρης Μπρουμίδης ανήκει στο δυναμικό της Vodafone από το 2002 αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις, σε διαφορετικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Έχει διατελέσει Marketing Director και EBU Director στη Vodafone Ελλάδας, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας και Commercial Director στον Όμιλο Vodafone με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης.

Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Vodafone Γκάνας, η οποία πέτυχε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και έγινε ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης