Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα κατέθεσαν, την πρόταση δημιουργίας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα» (ΑΚΕ). Η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σταύρος Καφούνης, αναφερόμενος στην κατάθεση πρότασης δημιουργίας ΑΚΕ Βύρωνα τόνισε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», επιδιώκει να συμβάλλει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε περιφερειακές αγορές.
Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν, σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα, αφορούν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών, της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και την οργάνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών».

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης