Κάντε τις συναλλαγές σας και τις αγορές της εορταστικής περιόδου με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει η winbank της Τράπεζας Πειραιώς. 

Μέσω web banking αλλά και του mobile app της τράπεζας, η Πειραιώς διευκολύνει την κάλυψη αναγκών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χωρίς επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, μπορείτε:

– Να εκδώσετε πιστωτική κάρτα (eCard) χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, αλλά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, κάνοντας την αίτηση ηλεκτρονικά και παραλαμβάνοντας την κάρτα στη διεύθυνση που έχετε ορίσει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Να αποκτήστε άμεσα χρεωστική κάρτα, είτε εκδίδοντας νέα ή επανεκδίδοντας την παλαιά, για τις καθημερινές σας συναλλαγές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. 

– Να αλλάξετε άμεσα το PIN της κάρτας (e-PIN καρτών) τόσο από το winbank web banking όσο και από το mobile app. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται συναλλαγή ερώτησης υπολοίπου σε οποιοδήποτε ATM.

– Να καλύψετε τις έκτακτες ανάγκες της εορταστικής περίοδου γρήγορα και με ένα κλικ, μέσω του πρώτου online καταναλωτικού δανείου (e-loan), που δημιούργησε και προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, για ποσά αίτησης από 500 ευρώ έως 15.000 ευρώ. Η αίτηση καταχωρείται ηλεκτρονικά μέσω winbank web banking και μετά την αξιολόγηση του αιτήματος, υπογράφονται ψηφιακά τα συμβατικά έγγραφα με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή και τα χρήματα πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό. 

 

– Να πραγματοποιήσετε ασφαλείς ανέπαφες πληρωμές μέσω winbank pay, Apple Pay, Garmin Pay και Fitbit Pay με τις κάρτες Visa & Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς. Οι πληρωμές γίνονται πιο εύκολες και γρήγορες από ποτέ μέσω των smartphones ή smartwatch συσκευών.

– Να μεταφέρετε χρήματα σε συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα, στην Ελλάδα και σε χώρες του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε ευρώ (SEPA) την ίδια στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, όλο τον χρόνο, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking και winbank mobile app Instant Payments. Τα χρήματα καθίστανται διαθέσιμα στον δικαιούχο μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης