H Eurobank ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής εγκαινίασε το νέο Eurobank Mobile App, μια πρωτοποριακή εφαρμογή με πλήθος υπηρεσιών που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να διαθέτει «μια τράπεζα στο κινητό του».

Το Eurobank Mobile App αποτελεί μετεξέλιξη της m-Banking Εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, που έχει εφαρμοσθεί από το 2009 και έχουν ήδη χρησιμοποιήσει πάνω από 120,000 πελάτες της Τράπεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από ένα υπερσύγχρονο και εύχρηστο περιβάλλον, η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε: πληροφορίες λογ/σμών, καρτών, δανείων, χαρτοφυλακίων, σε ένα πλήθος τραπεζικών συναλλαγών (πληρωμές, μεταφορές, εμβάσματα) καθώς και σε χρηστικές υπηρεσίες όπως η εύρεση του κοντινότερου Καταστήματος/ΑΤΜ μέσω GPS, χρήσιμα εργαλεία για συναλλαγές, σύνδεση με το Epistrofi App (την εφαρμογή του προγράμματος πιστότητας των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Eurobank), δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη μέσω Click2Call, κ.α.

Το νέο Eurobank Mobile App ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά και παρέχει «απλά, πολύ απλά» ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης όπως:

• Εύκολη πρόσβαση απλά με ένα 4 ψήφιο PIN: στο νέο App, οι πελάτες της Τράπεζας συνδέουν τους κωδικούς πρόσβασης που έχουν στο e-Banking με ένα 4ψήφιο PIN, με το οποίο μπορούν εύκολα και γρήγορα να έχουν άμεση πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών του App. Οι συναλλαγές προς τρίτους, απαιτούν επιπλέον πιστοποίηση η οποία πραγματοποιείται με προσωπικούς Κωδικούς μιας Χρήσης μέσω SMS, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία της συναλλαγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Ενότητα «Με μια Ματιά»: Η νέα ενότητα «Με μια Ματιά» δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να βλέπουν εύκολα και με γραφική απεικόνιση τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των λογαριασμών και των καρτών τους, καθώς και τις τελευταίες τους κινήσεις. Παράλληλα, μέσω ειδικών συνδέσμων, μπορούν να μεταβούν στο m-Banking απευθείας για να εκτελέσουν συναλλαγές, όπως μεταφορές, πληρωμές, φόρτιση προπληρωμένης κάρτας, κ.λπ.

• Υπηρεσία paf – «Pay a Friend»: αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία του νέου Eurobank Mobile App. Μέσω της υπηρεσίας paf – «Pay a Friend», οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν χρήματα σε οποιονδήποτε μέσω email ή αριθμού κινητού τηλεφώνου ή ακόμα κι αν είναι φίλοι τους στο Facebook και χρησιμοποιούν και αυτοί την υπηρεσία paf.

Η πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα είναι ότι ο παραλήπτης μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε κάτοχος email ή κινητού, με λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να είναι κι αυτός γραμμένος στην υπηρεσία paf – «Pay a Friend». Αν ο παραλήπτης δεν είναι εγγεγραμμένος χρήστης, μπορεί να παραλάβει τα χρήματά του σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς κόστος!

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή Mobile App είναι διαθέσιμη και για επιχειρήσεις, οι οποίες αποκτούν πρόσβαση σε ένα πλήθος συναλλαγών όπως πληρωμές και μεταφορές, διατηρώντας τις εγκριτικές ροές και τα επίπεδα πρόσβασης χρηστών που έχουν και στο e-Banking.

Το νέο Eurobank Mobile App αποτελεί εφαρμογή στην πράξη της στρατηγικής της Eurobank για συνεχή αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία εύχρηστων και τεχνολογικά άρτιων mobile-first λύσεων με στόχο να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία τραπεζικής εξυπηρέτησης, όπως η εποχή και οι ανάγκες των πελατών επιτάσσουν.

Περισσότερα για την εφαρμογή εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης