Ο ψηφιακός κόσμος είναι ένας από τους τομείς που μπορεί πραγματικά να απογειώσει την ελληνική οικονομία, υποστηρίζει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ιστότοπο insider.gr και αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση στηρίζει την νεοφυή επιχειρηματικότητα με κονδύλια συνολικού ύψους 380 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με την αδειοδότηση των καναλιών και τον διαγωνισμό που «φρέναρε» η απόφαση του ΣτΕ, ο κ. Παππάς σημειώνει ότι παρά τη μη ολοκλήρωση της αδειοδότησης έχει σημειωθεί πρόοδος και κανένας σήμερα δεν αμφισβητεί ότι πρέπει να υπάρξουν άδειες και το Δημόσιο να απολαμβάνει ένα σημαντικό τίμημα από τις συχνότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ υπενθυμίζει ότι αυτά δεν ήταν δεδομένα στην αρχή της διαδικασίας, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ που μιλούσε για απεριόριστες άδειες και μηδενικό τίμημα επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα ακουστεί αδιανόητο σήμερα στα αφτιά του ελληνικού λαού, αν κάποιος επιχειρήσει να δώσει άδειες διασφαλίζοντας τίμημα μικρότερο των 250 εκατ. ευρώ που πέτυχε ο διαγωνισμός.

Ο Ν. Παππάς τονίζει ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο του θα στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις το έργο του ΕΣΡ, με την κατάλληλη τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης