Του Κώστα Ιερίδη

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει το «λίφτινγκ» στον Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου, το αραβικών συμφερόντων fund AGC Equity Partners, επέλεξε την κατασκευαστική εταιρεία που θα πραγματοποιήσει τις αναγκαίες εργασίες ανακατασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

​Στόχος είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί έως την άνοιξη του 2018

Έτσι, οι πληροφορίες θέλουν την «Άκτωρ» να αναλαμβάνει το έργο της πρώτης φάσης ανακαίνισης του ξενοδοχείου, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 80 εκατ. ευρώ. Τι προβλέπει η φάση αυτή; Την αναβάθμιση των ξενοδοχείων «Αρίων» και «Ναυσικά» σε καταλύματα με προδιαγραφές ποιότητας επτά αστέρων και την κατεδάφιση του ξενοδοχείου «Αφροδίτη», που είναι εκτός λειτουργίας.
Στόχος είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί έως την άνοιξη του 2018, ώστε τα ανακαινισμένα ξενοδοχεία να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση λόγω της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης των «Ποσειδωνίων». Σε δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ανακατασκευής της μαρίνας διεθνών προδιαγραφών, όπως και των 13 υπερπολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών, οι οποίες θα αναπτυχθούν στη θέση του ξενοδοχείου «Αφροδίτη».

Μεγαλεπήβολα σχέδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνολική ανάπλαση αφορά στην έκταση 302 στρεμμάτων, επί της οποίας έχουν αναπτυχθεί τα ξενοδοχεία «Ναυσικά», «Αρίων» και «Αφροδίτη», bungalows, η παραλία «Αστήρ» και η μαρίνα Βουλιαγμένης.

Η όλη επένδυση θα είναι αξίας 600 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του τιμήματος απόκτησης 444 εκατ. ευρώ)​Το «Ναυσικά» θα διαθέτει 110 δωμάτια και 22 σουίτες. Οι εσωτερικοί χώροι και η πισίνα θα ανακαινιστούν, ενώ θα δημιουργηθεί bar-restaurant 140 θέσεων. Το «Αρίων» θα αποτελείται από 122 δωμάτια, εκ των οποίων τα 20 θα είναι σουίτες. Θα ανακαινιστούν, πλήρως, οι εσωτερικοί χώροι, θα υλοποιηθούν συνεδριακοί χώροι και αίθουσες εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, θα αναβαθμιστούν/δημιουργηθούν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Spa διεθνών προδιαγραφών και θα αλλάξουν ριζικά ο χώρος της πισίνας και οι εξωτερικοί χώροι.

Η όλη επένδυση θα είναι αξίας 600 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του τιμήματος απόκτησης 444 εκατ. ευρώ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης