Νέα λειτουργία προσωπικής διαχείρισης οικονομικών, για να έχεις πάντα τον έλεγχο των εξόδων σου!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Πληρώθηκα;», «Πλήρωσα το ενοίκιο;», «πόσα λεφτά απομένουν μέχρι την 1η του μηνός;», «τι χάλασα σε ψώνια;», «τι δεν πλήρωσα και φαίνονται περισσότερα τα χρήματα στον λογαριασμό; Α, τα κοινόχρηστα ξέχασα…»: να μερικές από τις ερωτήσεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό μας κατά τη διάρκεια του μήνα.

Και πάντα, έτσι για επιβεβαίωση, θα σταματήσουμε σε ένα ΑΤΜ είτε για ανάληψη, είτε για να ελέγξουμε το υπόλοιπο του λογαριασμού μας, είτε για ενημέρωση κινήσεων.

Και εννιά φορές στις δέκα, το λευκό χαρτάκι που θα βγάλει το μηχάνημα θα κρύβει μια δυσάρεστη έκπληξη, γιατί κάτι μας ξέφυγε, κάτι δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα, κάτι δεν θυμηθήκαμε. Κι όμως, ήταν εκεί, μπροστά στα μάτια μας, με ένα scroll θα είχαμε ξεμπερδέψει, έξυπνα, γρήγορα, χωρίς να κουνηθούμε από τη θέση μας, 24 ώρες το 24ωρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς; Όχι, βέβαια, με τη μαμά να τρέχει στις ουρές να μας διευκολύνει, ούτε με δανεικά και προκαταβολές. Έχουμε το νέο i-bank Mobile της Εθνικής Τράπεζας με λειτουργία Διαχείρισης Οικονομικών, που μας προσφέρει μια νέα, εντελώς προσωποποιημένη ανάλυση όλων των συναλλαγών μας από το κινητό μας!

Πού ξοδέψαμε τι; Πόσα μας μένουν; Πώς μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα τον τρέχοντα μήνα μέχρι να πληρωθούμε και πώς μπορούμε να περάσουμε καλύτερα τον επόμενο;

Πώς μπορούμε να τα ξέρουμε όλα αυτά και μάλιστα με ασφάλεια; Ας δούμε λίγο τα χαρακτηριστικά αυτής της έξυπνης διαχείρισης.

Κατ’ αρχάς, ξέρουμε συνολικά και με μια ματιά τι γίνεται στο λογαριασμό μας.

Θέλουμε ανάλυση ανά ημέρα, λογαριασμό ή κάρτα; Την έχουμε!

Κι αν θέλουμε αυτόματη κατηγοριοποίηση εσόδων / δαπανών βάσει των αναγκών μας; Κι αυτό το έχουμε!

Και τι γίνεται όταν θέλουμε να έχουμε άμεση εικόνα για το πού ξοδέψαμε τα περισσότερα χρήματα ανά κατηγορία εξόδων; Στη διάθεσή μας και η πληροφόρηση για τις κατηγορίες με τα περισσότερα έξοδα, αλλά και για τους εμπόρους στους οποίους κάναμε τις περισσότερες συναλλαγές.

Και με τους ξεχασιάρηδες, και μ’ αυτούς που κάθε μήνα βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού, τι γίνεται; Υπάρχει η  δυνατότητα δημιουργίας μηνιαίων budgets (ορισμός μέγιστου ποσού δαπάνης για κάθε κατηγορία εξόδων, π.χ. ψώνια, σούπερ μάρκετ), για να μη χάνουμε ποτέ το… λογαριασμό!

Και για εκείνους που θέλουν να τα ελέγχουν όλα; Δυνατότητα ορισμού συνολικού budget, παρακαλώ! Και κάπως έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε με μια ματιά όλες τις κατηγορίες δαπανών του μήνα.

Κι όταν βλέπουμε το υπόλοιπο του λογαριασμού μας να μειώνεται;

Πολύ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα λήψης άμεσων ειδοποιήσεων στο κινητό μας για τις εισερχόμενες και εξερχόμενες συναλλαγές μας, καθώς και λήψης ειδοποιήσεων όταν τα έξοδα πλησιάζουν το όριο που εμείς θέσαμε!

Έτσι, η στάση σε ΑΤΜ για έλεγχο των κινήσεων του λογαριασμού, απλώς βγαίνει από την καθημερινότητά μας. Επιπλέον, σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα λήψης μηνιαίων αναφορών σχετικά με την πρόοδο των εσόδων / εξόδων μας.

Και ναι, τώρα μπορούμε να λέμε ότι είμαστε η γενιά που οργανώνει τα πάντα μέσα από το κινητό της, αφού μέσω του i-bank Mobile Banking γνωρίζουμε ακριβώς πού πάνε τα χρήματά μας, ανακαλύπτουμε συνήθειες συναλλαγών που ο εντοπισμός τους με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα ροκάνιζε το χρόνο μας, εντοπίζουμε ευκαιρίες για να κάνουμε οικονομία (και αποταμίευση!), προγραμματίζουμε τα πάντα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ας μη χάνουμε χρόνο, η ζωή μας θέλει ευκολία, ούτε ουρές, ούτε γραφειοκρατία, ούτε άσκοπες κινήσεις. Κατεβάζουμε την εφαρμογή i-bank Mobile Banking στο κινητό μας, κάνουμε εγγραφή και ηλεκτρονικά, όπου κι αν βρισκόμαστε (αρκεί να διαθέτουμε χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και τον αριθμό κινητού που έχουμε δηλώσει στην Τράπεζα) και αυτό ήταν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης