Με ξεχωριστό λογαριασμό της Δ.Ε.Η. (αλλά με τον ίδιο φάκελο) θα αποστέλλεται πλέον το ειδικό τέλος ακινήτων. Στόχος είναι η απεμπλοκή της επιχείρησης από την είσπραξη του χαρατσιού και η άμεση αποστολή των ειδοποιητηρίων προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το υπουργείο Οικονομικών, το ειδικό τέλος ακινήτων θα πληρωθεί κανονικά και για το 2012, με το οικονομικό επιτελείο να αποφασίζει την αποδέσμευσή του από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά όχι και την απεμπλοκή της Δ.Ε.Η. από τη διαδικασία αποστολής. Ο λόγος που επιλέγεται η Δ.Ε.Η. για την αποστολή του ειδικού τέλους είναι για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Η συγκεκριμένη επιχείρηση διαθέτει αναλυτικά στοιχεία και θα αναλάβει να εκτυπώσει τα ειδοποιητήρια με το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών, το οποίο όμως θα βρίσκεται σε ξεχωριστό έντυπο αλλά μέσα στον ίδιο φάκελο που θα φθάνει στις πόρτες των ελληνικών νοικοκυριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή των πρώτων φακέλων θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα, με τους φορολογούμενους να καλούνται να πληρώσουν το χαράτσι μέσω ΕΛ.ΤΑ. και τραπεζών και το ηλεκτρικό ρεύμα κανονικά στη Δ.Ε.Η..

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης