Περισσότεροι από 30.300 οφειλέτες ρύθμισαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία στη διάρκεια των πρώτων 19 ημερών της νέας ρύθμισης.

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας, από τις 10 Νοεμβρίου έχουν εκδοθεί συνολικά 30.354 αποφάσεις ρύθμισης, ενώ το σύνολο των ρυθμισμένων οφειλών ανέρχεται στα 602,8 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέσα στις πρώτες 19 ημέρες, 30.000 οφειλέτες περίπου ρύθμισαν τα χρέη τους σπάζοντας το φράγμα των 600 εκατ. ευρώ. Αυτό δείχνει ότι ρυθμίζονται καθημερινά κατά μέσο όρο χρέη 20 εκατ. ευρώ» δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.

Μάλιστα, όπως τόνισε, εάν η πορεία της υπαγωγής στη ρύθμισης συνεχιστεί με αυτόν τον ρυθμό, «μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ ρυθμισμένων χρεών».

«Αυτό που συμφέρει όλους είναι να ενταχθούν στην τελευταία αυτή ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων το ταχύτερο δυνατόν» πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας, καλώντας τους οφειλέτες να τακτοποιήσουν τα χρέη τους, «καθώς αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που θα τους δοθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης