Κατέκτησε τη Σουηδία μια ελληνική start up

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014, 17:05
Κατέκτησε τη Σουηδία μια ελληνική start up
Ένας από τους 15 νικητές του φετινού διαγωνισμού καινοτομίας «Smart Living Challenge» που πραγματοποιήθηκε στο Σουηδικό Ινστιτούτο είναι ο Παύλος Γεωργιάδης, συνιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης (start-up) «We Deliver Taste», όπως αναφέρει σχετικό έγγραφο της πρεσβείας μας στη Στοκχόλμη.

Ο εν λόγω διαγωνισμός σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες και ιδέες που προωθούν λύσεις αειφόρου διαβίωσης μέσα στα αστικά περιβάλλοντα. Πρόκειται για προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις οι οποίες δύνανται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Σουηδικό Ινστιτούτο και το «Munktell Science Park» σε περισσότερες από 120 χώρες και φιλοξενήθηκε επίσης στην Ελλάδα από την Πρεσβεία της Σουηδίας σε συνεργασία με το δίκτυο «Impact Hub Athens».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Σουηδία, το διάστημα 6-12 Δεκεμβρίου, οι διακριθέντες του διαγωνισμού έλαβαν μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια και είχαν συναντήσεις με ορισμένους εκ των σημαντικότερων φορέων καινοτομίας της χώρας προκειμένου να διερευνηθούν δυνατότητες συνεργασίας.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014, 18:35