Πρέσβεις Γαλλίας και Γερμανίας: Mεγάλη ημέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Πρέσβεις Γαλλίας και Γερμανίας: Mεγάλη ημέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη
Για μια μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα, τηn Ευρώπη αλλά και την Aegean, έκαναν λόγo, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γάλλος πρέσβης Κριστόφ Σαντεπί και ο Γερμανός πρέσβης Γενς Πλέτνερ, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Aegean για την επίσημη υπογραφή της παραγγελίας των αεροσκαφών Airbus A320neo.

Η απόφαση του Eurogroup είναι μια καλή συμφωνία για το μέλλον της Ελλάδας και της ευρωζώνης, επισήμανε o Κριστόφ Σαντεπί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν μια μεγάλη συμφωνία για την Ελλάδα από τις Βρυξέλλες». Εν τω μεταξύ, ο Γάλλος πρέσβης αφού χαρακτήρισε «εξαιρετικές εταιρείες», την Aegean και την Airbus, υπογράμμισε ότι η μεταξύ τους συμφωνία μεταξύ άλλων σημαδοτεί ότι «η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να βρει τον δρόμο της ανάπτυξης».

Από την πλευρά του ο Γερμανός πρέσβης, Γενς Πλέτνερ, δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ : «Μια μεγάλη μέρα για την Aegean, μια μεγάλη μέρα για την Airbus και μια μεγάλη μέρα για την Ευρώπη διότι ή αφοσίωση της Aegean στη Ευρωπαϊκή μας παραγωγή αεροπλάνων είναι ένα ισχυρός δείκτης, όχι μόνον ότι η Aegean έχει εμπιστοσύνη στης Airbus αλλά και ότι εμείς εδώ στην Ευρώπη στεκόμαστε ενωμένοι».

«Θεωρώ», πρόσθεσε, «ότι η Aegean είναι ένας καλός πρεσβευτής για την Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί να νοιώθει περήφανη που έχει έναν τέτοιο αερομεταφορέα, που μεταφέρει κατά μήκος της ΄Ευρώπης και πιο πέρα τις εικόνες μιας Ελλάδας ζεστής και φιλόξενης»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 15:19