Μήνυμα ότι το μείζον ζήτημα για τη χώρα είναι η οικονομία, για την ανάπτυξη της οποίας απαιτείται σχέδιο, συναίνεση, αλλά και σταθερό πολιτικό και φορολογικό σύστημα, έστειλε, εν όψει των εκλογών, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επεσήμανε ότι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα περιορίσει τις αρνητικές για την αγορά και την οικονομία επιπτώσεις που έχει μία μακρά προεκλογική περίοδος, ενώ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών εκτίμησε ότι «η μικρομεσαία τάξη, η οποία έχει χτυπηθεί ανελέητα», διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα θέματα της οικονομίας θέλουν χρόνο και σχέδιο» υπογράμμισε ο πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας ότι χωρίς ανάπτυξη δεν μπορεί να αποδώσει κανένα μέτρο.

Αναφερόμενος στις νέες ρυθμίσεις οφειλών σε έως 120 δόσεις, σημείωσε ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, με τη ρύθμιση για την εφορία να θέτει ωστόσο πολλούς περιορισμούς, και διατύπωσε εκ νέου τη θέση για ρύθμιση του συνόλου των οφειλών των φορολογουμένων, βάσει εισοδήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης