Τις επόμενες εβδομάδες κατατίθεται το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 16:26
Τις επόμενες εβδομάδες κατατίθεται το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, στα αρμόδια δικαστήρια. Αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σύμφωνα με το οποίο το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας εξελίσσεται κανονικά.

Όπως αναφέρεται στη λακωνική ανακοίνωση, «σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης είχε εκ νέου συνάντηση για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, όπου το σχέδιο εξυγίανσης προχωράει κανονικά. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο εξυγίανσης στα αρμόδια δικαστήρια».

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο, όταν ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, από την οποία αναδείχτηκε πλειοδότης ο εφοπλιστής Γεώργιος Προκοπίου, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε δηλώσει ότι σειρά παίρνουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, με στόχο η διαδικασία να εξελιχθεί μέσα στο 2021.

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, «τελευταίος σταθμός στην αλυσίδα, (σ.σ.: μετά τα Ναυπηγεία Σύρου και Σκαραμαγκά), θα είναι και η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, που ελπίζουμε να εξελιχθεί εντός του έτους».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 16:26