Στον ΟΟΣΑ αποστέλεται η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία είχε οδηγηθεί σε παραίτηση, που είχε προκαλέσει το γεγονός ότι λάμβανε επιδότηση ενοικίου ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, με ημερομηνία 11 Ιουλίου 2018, αναφέρεται ότι εγκρίνεται δέσμευση πίστωσης ύψους 13.221,06 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου για έξοδα (μεταφοράς οικοσκευής, εισιτήρια και πρώτης εγκατάστασης) που αφορούν τον διορισμό της κ. Ράνιας Αντωνοπούλου ως μόνιμου αντιπροσώπου τη Μόνιμη Ελληνική Αποστολή του ΟΟΣΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν έγινε γνωστό πως η κ. Αντωνοπούλου, κάνοντας χρήσης σχετικής διάταξης για τη δυνατότητα λήψης στεγαστικού επιδόματος από εξωκοινοβουλευτικά στελέχη λάμβανε το σχετικό επίδομα αν και είχε πολύ υψηλά εισοδήματα από άλλες πηγές.

Μετά την παραίτηση Αντωνοπούλου είχε ακολουθήσει και η παραίτηση του συζύγου της από τη θέση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης