«H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία 4,5 χρόνια, με το ολοκληρωμένο σχέδιο που εφάρμοσε στο πλαίσιο μιας ολιστικής αναπτυξιακής στρατηγικής, κατάφερε να κινητοποιήσει με επιτυχία κάθε διαθέσιμη πηγή χρηματοδότησης, σε όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας».

Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν, κατά την οποία η Ελλάδα παραμένει πρώτη χώρα σε επενδύσεις από πόρους του σχεδίου Γιούνκερ, βάσει των τελευταίων στοιχείων του Ιουλίου 2019, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Σε αυτή την κατεύθυνση ελπίζουμε να συνεχίσει και η νέα κυβέρνηση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει με την ανακοίνωση της, ότι «η χώρα βρίσκεται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά». Σημειώνει ότι «η συνολική χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ) στην Ελλάδα ανέρχεται σε 2,7 δισ. ευρώ, τα οποία κινητοποιούν 12,1 δισ. ευρώ σε πρόσθετες επενδύσεις» και τονίζει πως «οι χρηματοδοτήσεις αυτές ωφελούν τις δυναμικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, αλλά και κρίσιμα έργα υποδομών».

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα, πρώτη χώρα σε επενδύσεις από το σχέδιο Γιούνκερ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης