Τις απολύσεις εργαζομένων των ΕΛΤΑ και το κλείσιμο καταστημάτων καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκης αποδεικνύουν με τις επιλογές τους την υποταγή τους σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τσακίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και υποβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών».

«Η αιφνίδια απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για τη μη ανανέωση των συμβάσεων 232 εργαζομένων, οι οποίοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και το κλείσιμο πλήθους καταστημάτων ΕΛΤΑ στην πόλη μας, αποδεικνύει τον κυνισμό και την αναλγησία της διοίκησης απέναντι στον κόσμο της εργασίας αλλά και την αδιαφορία της απέναντι στους πολίτες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνει επίσης ότι, λόγω των απολύσεων, κάποια καταστήματα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη ήδη υπολειτουργούν, δύο (στην Εθνικής Αμύνης και στο Σιδηροδρομικό Σταθμό) έκλεισαν, ενώ η διοίκηση ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα το κλείσιμο 11 ταχυδρομείων στο νομό και την απόλυση όλων των έκτακτων εργαζομένων στη διανομή και στο Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης στις 31/1/2020.

«Για τη Θεσσαλονίκη -και την ευρύτερη περιοχή- το κλείσιμο πολλών ταχυδρομικών γραφείων και ο περιορισμός του ωραρίου κάποιων άλλων συνιστά επιπλέον υποβάθμιση της φυσιογνωμίας της πόλης και κάποιων γύρω περιοχών», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης